Biljettförsäljningen till Stockholmia 2019 startar

Att Stockholmia 2019 blir ett internationellt frimärksarrangemang av världsklass är känt sedan länge genom den regelbundna nyhetsinformationen.

Utställningen vänder sig till alla frimärkssamlare och filatelister och arrangeras i Stockholm som det internationella firandet av världens äldsta frimärksförening, The Royal Philatelic Society London.

Utställningen genomförs den 29 maj till 2 juni 2019 på Waterfront Congress Centre, mitt i Stockholm. Planeringen för utställningen har pågått i fem år och snart är det bara drygt ett år kvar till utställningen.

Redan nu kan alla intresserade köpa sina entrébiljetter till utställningarna. Biljetterna finns som endagsbiljetter eller utställningspass för alla fem dagarna. Man kan också köpa biljett till vernissagen som genomförs på tisdagen den 28 maj klockan 15.00–19.00, dagen innan den officiella öppningen. Vernissagen är ett utmärkt tillfälle att tidigt kunna göra fynden hos de 51 deltagande frimärkshandlarna från hela världen.

Biljetterna handlas genom att registrera dig och köpa online länk http://www.meetagain-Stockholmia2019.se/registration-tickets-35842767. I samband med biljettköp kan man också boka hotell och boende och senare kommer man också kunna köpa biljetter till det sociala programmet.

För komplett information om Stockholmia 2019 hänvisas till utställningens webbsida www.Stockholmia2019.se.

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic