Christer Brunström gästar Stenungsund

I torsdags besökte Christer Brunström Värnamo FF och på onsdag den 4 oktober gästar han Stenungsund. Han kommer att kåsera om “Märkligheter inom Svensk lokalpost”.

Platsen ärKulturhuset Fregatten, Stenungsund

Tid: Kl. 18.30.

Kostnad: Träffen är avgiftsfri.

Arrangörer: Stenungsunds Frimärks- o Vykortsklubb i samarbete med Vuxenskolan. 

Posta en kommentar

En enda kommentar
 1. Lars Lindblad skriver:

  Hej,
  Jag är frimärkssamlare och posthistoriker och är medlem i SMPS och SFF.
  I tidningen Filatelisten Nr 6/2018 på sid. 40-41 läste jag med stort intresse din artikel om Rigis hotellposter. Jag visade den för min kollega i Schweiz som är chefredaktör för tidningen Rhône Philatélie och han blev genast mycket intresserad av en översättning till franska som jag kan göra.Detta är ett ämne som sällan finns i filatelistiska tidskrifter i Schweiz.
  För att göra det behöver jag först din tillåtelse att låta publicera den utanför Sverige. Jag ordnar sedan en Word-fil av den med referens till Filatelisten Nr 6, 3 okt. 2018 Svensk Filatelistisk Tidskrift, författare Christer Brunström. Om ditt svar är ja, kan du i så fall skicka mig skannade bilder av frimärkena på 300 dpi? Detta är för kvaliteten på reproduktionerna i tidningen. Det är ju samma sak för Filatelisten, där vill redaktören ha separata bildfiler. Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar Lars Lindblad, Åkersberga 08-540 659 76

Drivs av Wordpress, av Cynatic