Dags för storauktion i Täby

Vår förening i Täby har storauktion den 5 oktober och vi presenterar auktionslistan.

Norrorts Frimärksförening i Täby utanför Stockholm har efter ett längre avbrott på grund av coronapandemien fått möjlighet att hyra en möteslokal som ger möjlighet till rekommenderad social distansering, nämligen elevrestaurangen i Tibble Gymnasium, som ligger i direkt anslutning till Täby Centrum.

– Detta ger oss möjlighet att genomföra den storauktion som vi egentligen skulle genomfört i april, berättar Mats Söderberg i föreningen.

• Visas samma dag
Auktionen genomförs med start klockan 19.00. Visning av objekten sker från klockan 17.30 samma dag. Huvuddelen av singelobjekten som bjuds ut kommer att finnas avbildade på klubbens hemsida (www.norrphil.se) inom några dagar.

Man är välkommen att delta i auktionen på plats eller lämna bud på objekt via e-post till mats.soderberg@mbox302.tele2.se senast den 4 oktober. Mats Söderberg kommer själv som auktionsförrättare att bevaka inkomna bud.

• Hitta hit
Avser du delta i auktionen på plats så åker du enklast med Roslagsbanan eller med buss (bland andra linjer 604, 605, 614, 617, 619, 627) till Täby Centrum. Därifrån är det knappt 200 meter att gå. Åker du bil finns det flera hundra parkeringsplatser i anslutning till gymnasiet – på framsidan eller längs Roslagsbanan. Du ska använda ingången till skolan som vetter mot Tibblekyrkan. Då kommer du direkt in till matsalen.

Bifogat finner du dels objektförteckningen, dels uppdaterade auktionsbestämmelser med hänsyn till coronasmittan.

Objektförteckningen (pdf)
Auktionsbestämmelser (pdf)
Norrorts hemsida med auktionen (länk)

Posta en kommentar