Läsarbidraget 4: Ett litet, litet brev om Gott Nytt År

– Det minsta brevet i min ägo är 53×91 mm, stämplat 1920. Innehållet är ett visitkort med handskrivet Gott Nytt År!

Strax före jul fick jag mitt tjockaste brev någonsin. En avi meddelade att det skulle hämtas på poststället på orten. Det var ett Skicka Lätt som ju kan vara hur tjockt som helst, bara längd+bredd+höjd inte överstiger 90 cm. Tala om kontraster!

Medlem 21638

Om läsarbidraget:

Vi erbjuder alla medlemmar i SFF och SFU att sända oss lite trevliga ”läsarbidrag”, bilder/avfotograferingar kring vår hobby. Det kan vara ett frimärke, ett vykort, en bild från ett föreningsmöte eller något annat.

Kanske något av det du samlar på, något speciellt minne, en fråga om frimärke, brev, vykort med mera – eller vad det kan vara. Kanske ett enstaka frimärke eller brev. Det finns inga begränsningar utan bara möjligheter.

Skicka en bild du tagit eller något annat du skannat in och sänd till info@sff.nu. Skriv gärna någon mening om vad det handlar om så vi har lite att lägga till i textväg. Vi fixar till texten så att den passar in här.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna och bland inskickade bilder drar vi då och en vinst – någon enkel frimärksvinst.

Givetvis får du vara anonym om du vill det.

Posta en kommentar