Med inriktning på mässor

I samband med ombyggnationen i Antikhallarna i Göteborg har nu tre frimärkshandlare lämnat lokalerna och har inte längre butiker.
– Vi kände att det var ett naturligt val när man gjorde kontor av hela andravåningen och vi har i stället valt att arrangera fyra mässor om året här i Göteborg, säger Göran Fredrikson som tillsammans med hustru Eva driver Brevspecialisten.

Man kommer att jobba lika mycket som tidigare men med lite annorlunda upplägg. Det blir fortsatt många mässbesök och man är mån om att ha kontakt med samlarna.

Det har för övrigt blivit dyrare och dyrare med lokaler i storstäderna. Både i Göteborg och Stockholm har antalet butiker minskat.

Två butiker med frimärken/vykort finns nu bara kvar i Antikhallarna: Aspbäcks och Moneta. Därtill finns det 2–3 handlare på andra platser i staden. Utöver Brevspecialisten har också Ulf Stenqvist och Postkupén lagt ned sina butiker. Man har verksamhet kvar fast i annan form.

I Stockholm finns det heller mer än 4–5 frimärksbutiker kvar.

– Vi kommer att ha fyra mässor i Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12 i Majorna nära Sten Lines Tysklandsterminal, berättar Göran Fredrikson.

Dessa hålls preliminärt lördagarna 2/2, 6/4, 14/9 och 30/11 och Göran räknar med att det kommer att vara 15–20 handlare på plats.

Göran Fredrikson syns på många mässor och ska göra så även i fortsättningen, men han ska också arrangera fyra egna mässor i Göteborg.

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic