Ny redaktör för FFE

FFE – Fakes, Forgeries & Experts Journal – som drivs av Postiljonen i Malmö har fått en ny redaktör. Det är belgaren Vincent Schouberechts som redan är igång med arbetet kring nummer 19. Vincent är en mycket aktiv samlare, särskilt när det gäller filatelistisk litteratur och han organiserade bland annat litteraturutställningen på Monacophil 2013. Han är också medlem i filateliorganisationerna AEP, FRPSL och AIJP.

Det första numret av FFE publicerades av Paolo Vollmeier 1998 och sedan dess har över 400 artiklar skrivits av mer än 200 författare. Paolo Vollmeier efterträddes av Hederspresidenten i FIP, Knud Mohr och senare av Jonas Hällström.

Tidskriften är en av de viktigaste publikationerna rörande förfalskningar och innehåller ett brett spektrum av artiklar som täcker ett stort filatelistiskt område. FFE har nästan blivit obligatorisk i utbildningen av jurymedlemmar. FFE är sedan starten publicerad i nära samarbete med AIEP som är den internationella expertorganisationen och sänds även ut till alla medlemmar.

– Vi ser med spänning fram emot på detta nya samarbete och välkomnar Vincent ombord, säger man från Postiljonen.

vincent-Schouberechts-ffe-151127

Vincent Schouberechts.

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic