Nya rekord på Samlamera

Januari passerade extra fort. Omsättningen på Samlamera under januari har ökat till 149 procent om vi jämför med januari 2020. Vi har dubblerat försäljningen om vi jämför med januari 2019.

Allt fler föreningar planerar att lägga ut sina auktioner på Samlamera. Är du ansvarig på en förening så kontakta oss så kan vi hjälpa er igång.

• Varför säljer inte du?

Betraktar Samlamera som ditt urvalshäfte. Fördelen är att du kan visa dina dubbletter för en stor mängd potentiella köpare på en gång. Lägg upp ett antal objekt minst ett par gånger i veckan. På så sätt finner du nya köpare ofta. Det är viktigt med ett brett urval, så att många olika köpare blir intresserade. Sätt realistiska priser, som accepteras av köparna. Bra bilder gör att köparen ser vad han eller hon köper. Spara alla kunders e-post och skicka egna nyhetsbrev där du berättar att jag lagt upp nya objekt.

• Bli medlem och sälj utan provision

Tipsa dina frimärksvänner om detta. Just nu erbjuder vi medlemskap hela 2021 för bara 100:-. Som medlem får du vår medlemstidning 8 gånger per år. Du kan också sälja utan provision på Samlamera. Passa på nu! Läs mer!

Frågor om Samlamera
Har du frågor om Samlamera kontakta Samlameragruppen för Sveriges Filatelistförbund på vår gemensamma e-post: samlamera.sff@gmail.com

Posta en kommentar