Nyhetsbrev från SFF-styrelsen presenterat

Förbundsstyrelsen presenterar årets tredje nyhetsbrev som handlar om det pågående lotteriet och Stockholm 2019. Brevet följer nedan för alla medlemmar och andra intresserade.

SFF-lotteriet med försäljningstid till 31 mars 2019

Vid årets kongress antogs en budget som bland annat inkluderar ett lotteri.

För att göra lotteriet så attraktivt som möjligt och med möjlighet att sälja lotterna även utanför samlarkretsen beslutade vi i styrelsen att vinsterna skulle utgöras av presentkort hos ICA och COOP (vinnare väljer). Lotterna kan med fördel användas som julklappar eller presenter eftersom vem som än vinner har lätt att göra sig nytta av vinsten.

Nu behöver vi hjälp från våra föreningar och medlemmar för att vi ska få lotterna sålda. De kostar 20 kronor per styck och minsta beställning är 5 lotter (100 kr) som då skickas portofritt. Enskilda medlemmar beställer enklast genom inbetalning till vårt bankgiro 568-1580. Glöm inte att ange vad betalningen avser.

Föreningar som beställer och säljer våra lotter får 2 kronor per såld lott i provision.

Föreningar beställer enklast via e-post till ivan.forsgren@ume.se.

Beställningsblankett finns här på vår hemsida (länk), men behöver inte nödvändigtvis användas.

De uppgifter vi behöver är: Förening, kontaktperson samt dennes e-post, adress och telefonnummer samt antalet lotter.
Beställning kan även skickas via post till Ivan Forsgren, Åldermansvägen 36, 904 21 Umeå.

Vi vädjar nu till er medlemmar om hjälp att få alla lotterna sålda! Det är bara tillsammans vi kan åstadkomma detta! Beställ därför snarast!

SFF välkomnar alla medlemmar till Stockholmia 2019

Årets stora frimärksutställning äger rum i Stockholm Waterfront Congress Centre. Information, biljetter och registrering kan göras nu på www.meetagain-stockholmia2019.se Utställningen öppnar onsdagen den 29 maj och avslutas söndagen den 2 juni.

I SFF:s monter träffas förbundsstyrelsen och medverkande riksföreningar där information om verksamheten ges. I montern säljer vi även olika skrifter. SFF genomför även ett program med föredrag och seminarier som är öppna för alla besökare utan kostnad.

• SFF:s filatelistiska program under Stockholmia 2019
SFF:s filatelistiska program genomförs i konferensrum 34 och består av 2–3 seminarier eller föredrag varje dag.
I programmet medverkar de flesta av filatelistförbundets riksföreningar samt ett par enskilda föredrag med intressant innehåll.

Programmet finns på denna länk (pdf).

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic