Finalisterna är utsedda i Postnords tävling

Nu är det beslutat vilka som blir årets finalister i Sveriges ledande logistikpris, Postnord Logistics Award som delas ut för nittonde året i rad. Årets finalister är Command Center, Elanders Group, Husqvarna och Jula Logistics.

De nominerade är noga utvalda av en namnkunnig jury med representanter med stor erfarenhet från både industri, detaljhandel, e-handel och akademi. Priset delas ut till aktörer som bäst möter grundkriterierna; Logistiklösningens innovationskraft och kundnytta, effektivitet och lönsamhet samt bidrag till samhällsansvar i form av minskad klimatpåverkan och bättre arbetsförhållanden.

– I år fick vi in drygt 40 nomineringar varav vi valde ut fyra finalbidrag som håller mycket hög kvalitet och som alla på olika sätt visar på logistikens stora betydelse för näringslivets och samhällets utveckling, säger Mats Abrahamsson, juryns ordförande och professor i logistik vid Linköpings universitet.

Årets vinnare utses i samband med en digital sändning på Postnords hemsida den 13 april, där även fjolårets vinnare medverkar som talare.

Läs mer…

Posta en kommentar