Postnord skänker 15 000 vykortshälsningar

Samhället är i en situation där många nära och kära inte kan träffas. Genom att ge bort 15 000 vykort från appen Riktiga Vykort hoppas Postnord kunna hjälpa till att sprida kärlek och värme i en speciell tid.

– För att stoppa spridningen av coronavirsuet covid-19 håller sig många svenskar hemma, isolerade från sin mamma, sina vänner eller barnbarn. Genom att skänka gratis vykort från appen Riktiga Vykort vill Postnord ge möjligheten att skicka en varm hälsning till familjemedlemmar och vänner som just nu är utom räckhåll.

– Det är många som sitter hemma och inte kan träffa sina nära och kära. Postnords uppdrag är att leverera post till hela Sverige och vår verksamhet rullar på, även nu när andra delar av samhället går på sparlåga. Vi vill därför dela med oss av möjligheten att leverera en varm hälsning hem till mor- och farföräldrars postlådor. Förhoppningsvis skänker det lite glädje i den här speciella situationen, säger Elisabeth Hansson, informationschef på Postnord.

– Genom att ladda ned appen Riktiga Vykort och använda koden ”KRAM”* kan den som vill skicka en personlig vykortshälsning direkt hem till en familjemedlem eller vän. I appen kan man göra personliga vykort med hjälp av foton tagna med mobilen eller välja ett befintligt motiv.
Möjligheten att skicka en gratis hälsning finns så länge de 15 000 vykorten räcker, koden gäller en per person.

Posta en kommentar