Samlartorget satsar på auktioner

Det gläder oss verkligen att höstsäsongen är igång och på lite drygt 2 år verkligen på allvar. Pandemin som lamslagit vår värld verkar nu äntligen vara något sånär under kontroll, nästan alla är vaccinerade och restriktioner släpps. Detta möjliggör att vi äntligen kan träffas igen på mässor och utställningar!

Exempel på objekt som kommer på Samlartorgets auktioner

När vi förra helgen var på Stamps in Svedala så var det precis 2 år sedan vi besökte en mässa på svensk mark. Visst kändes det lite ringrostigt när vi plockade ihop material som skulle med till mässan då mässlagret legat vilandes så länge. Men oj vad glädjande att se alla besökare och branschkollegor igen!

Nästa anhalt på mäss och utställingskalendern blir Eslövia första helgen i november. Vi kommer där har med ett brett sortiment från Leuchtturm och även Tradera kommer att finnas representerad i vår monter.

Aktioner
Under hösten har vi spikat in 3 auktioner där vi fått förtroendet att dela upp en 12 öre Vapentyp-samling. Första delen ligger live på Tradera just nu och avslutas nu på söndag. De andra 2 auktionerna avslutas sista söndagen i oktober och november. Länk till auktionen finner du här!
Auktionsdatum:
Del 1: 12-26 september
Del 2: 17-31 oktober
Del 3: 14-28 november

Posta en kommentar