Se presentation för Stockholm 2019

Kom – alla är välkomna! Detta är den slogan som utställningen Stockholmia 2019 använder sig av. Varför? Som ni kanske vet så är Stockholmia 2019 en utställning för att fira 150 års minnet av världens äldsta och största frimärks klubbs födelse, den kallas oftast enbart för Royal. Klubben har sitt huvudsäte i London men merparten av medlemmarna finns utanför England runt om i världen.

Utställningen sker centralt i Stockholm 29 maj – 2 juni och alla är välkomna. Man behöver inte vara medlem för att få uppleva Stockholmia 2019. För att underlätta så anordnas paketresor till Stockholmia 2019, resor som inkluderar buss och hotellrum.

Sett till antalet ramar, handlare och föredrag så kommer Stockholmia 2019 att vara det största som hänt samlandet sedan Stockholmia 1986. Utställningen liknar mer en världsutställning än en klubbutställning. Det som kanske är den stora skillnaden mot Stockholmia 1986 är all den kunskap som du kommer att kunna fånga upp då det kommer att genomföras mängder med föredrag under Stockholmia 2019.

För att sprida information om utställningen så har vi tagit fram ett material som vem som helst kan använda för att göra en presentation, med hjälp av en dator, för sin lokala SFF förening. I presentationen finns hjälptexter för den som gör presentationen

Bo Dahlner
Ordförande, Sveriges Filatelist-Förbund

Här finns presentationen som pdf (länk)

Här finns presentationen som powerpoint (länk)

Posta en kommentar