Ställ ut på nätet i Bangladesh!

Presidenten och medlemmarna i verkställande kommittén för BNPA Bangladesh National Philatelic Association (BNPA) tillkännager att BNPA för första gången i Bangladesh arrangerar en utställning på nätet, Philex 2020.

Utställningen börjar den 29 juli 2020 och tävlingsdelen av utställningen är över den 15 augusti 2020. Denna utställning kommer att finnas kvar på nätet under nästa halvår.
– Detta är vår lilla strävan när världen lider av covid-19-pandemin. Så vi försöker göra vårt bästa för att visa vår hobby genom att arrangera denna utställning. Vem som helst kan se denna utställning genom att logga in vår webblänk: www.philex2020.com, hälsar Mohammed Islam i utställningsledningen.

Det är en experimentell utställning på nationell nivå med jurymedlemmar är involverade för att ge återkoppling.

– Vi har redan förlängt inlämningsdatumet för utställningssökningstiden till 28 juli 2020. Så om någon svensk utställare fortfarande är intresserad av att delta, fyll i ansökningsblanketten och skicka tillbaka till oss omedelbart. Utställningskannade kopior ska vara i jpg-formatet 300 dpi och höjden 1750 pixlar i förhållande.

Skickas till e-post: nationalphilatelist@gmail.com eller kan delas via Google Drive.

Här finns blanketten (pdf)

Här finns utställningens hemsida (länk)

Posta en kommentar