Stort frimärksintresse på Kungsmässan

Det var ett jättestort intresse för frimärkssamlande på Kungsmässans Köpcentrum i Kungsbacka.

I två dagar var Nordhallands Filatelistförening Ungdom på Kungsmässan Köpcentrum i Kungsbacka och gjorde reklam för frimärkssamlandet.

Med hjälp av seniorerna lånades en låda med skärmar in från Skillingaryd och det visades kungsbackastämplar, vykort från Kungsbacka, bilder från våra möten och mycket annat. Posten Frimärken var på plats och stämplade kuvert med dagens minnespoststämpel och sålde frimärkshäftet Hästsport och en del annat.

På utsidan byggnaden fanns två ponnyhästar som alla barn fick rida på. Jättepopulärt.

Sedan värvade vi nya medlemmar till SFU. Med hjälp av ett plockbord fullt med frimärksklipp fick vi 21 besökare intresserade av att bli medlemmar i SFU och betala sin medlemsavgift.

Tyvärr var det inte lika lätt att värva in de lite äldre samlarna till SFF. Där kammade vi noll. Men ett antal visade intresse och förväntas komma till nästa klubbmöte.

Många av besökarna passade på att fylla i tipstävlingen med tio kluriga frågor och en utslagsfråga där det gällde att gissa hur många frimärken som låg i en plastburk. Första pris: en enorm hästbok. Dessutom ett antal prenumerationer på tidningen Min Häst och T-tröjor.

Kent Jiresjö

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic