Stort intresse för auktion i Trollhättan

Att våren var i annalkande syntes inte när Trollhättans Filatelistförening bjöd in till auktion i början av april. Eller var det vårens intåg gjorde att det var över 50 intresserade som ville hitta något till sin samling.

Totalt var det nästan 800 objekt som skulle säljas. Man började med den svenska avdelningen brev och frimärken där det mesta blev sålt då det fanns många fina stämplar. Lika bra åtgång var det på de nordiska materialet.

Efter pausen var det dags med över 200 vykort där de flesta fick nya ägare. Jenny Nyström och Jac Edgren hittar alltid nya ägare liksom järnvägsstationer. I Trollhättan med omnejd finns det många vykortssamlare och för dessa fanns det säkert många objekt att förgylla samlingen med.

Auktionen avslutades som vanligt med samlingar, fyndlådor och tillbehör. Eftersom man inte har någon förhandsvisning av auktionsobjekten så var det säkert en del som gjorde både stora och små fynd när man kom hem för att djupare studera dagens köp i Trollhättan. Gjorde man inga fynd nu får man vänta tills i november innan det blir nya chanser för fynd i Trollhättan.

Göthe Johansson

 

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic