Tycker du om att skriva?

 
Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla  www.sff.nu. Vi har i dagsläget drygt 1.500 unika läsare varje vecka men det kan bli fler. Vi söker nu personer som brinner för vår hobby och som har förmågan att förmedla nyheter via skrift. Som skribent blir du i första skedet ansvarig för ett område där du blir expert.
Tillsammans med dina skribentkollegor ser till att vi lever upp till målet som Sveriges mest lokala webbtidning kring vykort och filateli.
 
Hur fungerar det?
Tidningen bygger på skribenternas egna engagemang. Det finns inga krav på hur mycket eller lite man ska skriva, men vi önskar ju så klart en ganska regelbunden takt för bästa kvalitet – kanske en gång i månaden eller oftare om du så önskar. Du väljer själv vad du skriver om. Du kanske är mest intresserad av auktioner, bandmärken, FDC, häften, varianter, Sudan, mässor, utställningar, fiske på frimärken, litteratur, vykortshistoria eller något annat. Fantasin sätter bara hinder.
 
Vad får man då ut av att vara skribent i vår hemsida/webbtidning?
Det ingår ingen form av ekonomisk ersättning, men det är ett prestigefyllt uppdrag. Rent konkret kan man få ut detta:
 
• Utveckla ditt eget skrivande
Skribentegenskaper är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida i Sverige har man en bra fördel. Vi ger också goda råd i hur en artikel byggs upp och hur man lägger in den på hemsidan. Vi jobbar i wordpress och det är ett ganska enkelt verktyg.
 
• Få en bra erfarenhet på ditt CV
Att hitta kontaktvägar i branschen och få goda referenser med dig kan leda till andra typer av skribentjobb. Har du lagt din aktiva jobbkarriär bakom dig så kan du helt enkelt glädjas över att göra något som du kanske drömt om och som nu kan bli verklighet.
 
• Bli expert på filateli/vykort
Det finns idag inte så många personer som har djup inblick i riktigt ämnesrelaterad journalistik på webben. Ta chansen och bli en av dem i Sverige med bäst koll på något specialområde.
 
• Kontaktnät
Ett ovärdeligt kontaktnät ligger och väntar för den som är redo att fördjupa sig i vår webbtidning.
 
• Intresserad?
Skicka ett mejl till  info@sff.nu med kort information om dig själv, eventuella skriverfarenheter och önskemål om bevakningsområde. Du kommer sedan att få den hjälp som behövs för att vi med din hjälp ska nå en ännu högre nivå i vårt arbete med  www.sff.nu
 
Med vänlig hälsning,
 
Marknadsföringsgruppen inom Sveriges Filatelist-Förbund
 
Christer Karlsson
Lars Nordberg
Per Bunnstad

Posta en kommentar

En enda kommentar
  1. christer grimbrandt skriver:

    En bra ide.